Tu ai salvat - Click aici pentru a vedea de unde...
copacii prin reciclarea de hartie
delfinii prin reciclarea pungilor de plastic
multe specii de pasari pentru ca au unde sa isi faca cuib

Despre noi

ECO – ROM AMBALAJE S.A. este cea mai importantă organizație de preluare a responsabilității privind îndeplinirea obiectivelor de valorificare și reciclare a deşeurilor de ambalaje, fiind înfiinţată la sfârşitul anului 2003 de un grup de companii care activează în România şi care au luat iniţiativa implementării sistemului ”Der Grüne Punkt” – Punctul Verde, în ţara noastră.

Acţionarii sunt: Argus, Chipita Romania, Coca-Cola HBC România, Heineken, Mars România, Munplast, PepsiCo, Tetra Pak, Unilever, Bergenbier, Tymbark şi Ursus.

Cu o experiență de peste 10 ani, Eco-Rom Ambalaje ofera expertiza necesară în acest domeniu și este o soluție eficientă și sustenabilă de indeplinire a obligațiilor ce revin agenților economici care pun pe piaţa națională ambalaje și produse ambalate.

Eco-Rom Ambalaje implementează şi dezvoltă în România un sistem de colectare separată a deşeurilor de ambalaje ce vizează atât agenţii economici, cât şi populaţia, care contribuie semnificativ la realizarea ţintelor de colectare şi reciclare impuse României de către Uniunea Europeană.

Despre Punctul Verde

“Punctul Verde” este un simbol internaţional care semnalează cumpărătorului că firma producătoare sau importatoare s-a angajat să îndeplinească obligaţiile de reciclare şi valorificare a cantităţilor de ambalaje puse pe piaţă, prin contribuţia la dezvoltarea sistemului de colectare selectivă de la populaţie.

Prezenţa “Punctului Verde” pe un ambalaj arată că a fost platită o contribuţie financiară unei organizaţii naţionale de recuperare a ambalajelor autorizată, în concordanţă cu principiile Directivei nr.94/62/EC şi luând în considerare legislaţia naţională.

Breaking news

“Protejăm Natura.Colectăm Selectiv”

“Protejăm Natura.Colectăm Selectiv”

Proiectul “Protejăm Natura. Colectăm Selectiv” organizat de Salubritate Craiova în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova şi Eco-Rom Ambalaje a câştigat marele premiu la Categoria ‘’Companii’’ în cadrul concursului național Premiile pentru un Mediu Curat, derulat de Organizația ECOTIC. Manualul “Învăţăm să reciclam ambalajele” realizat de Eco-Rom Ambalaje a fost predat în 20 de unităţi de [citeste mai mult]

Tombola de iarnă a deșeurilor de ambalaje!

Tombola de iarnă a deșeurilor de ambalaje!

Astăzi începe o nouă campanie de sensibilizare a populației din Minicipiul Iași pentru colectarea separată a deșeurilor reciclabile ! Primul Centru Municipal de Colectare a deșeurilor reciclabile te invită din nou să îi treci pragul! Între 8 – 17 decembrie, pentru predarea a cel puțin un deșeu și primești un premiu instant, iar daca duci minim [citeste mai mult]